Pep Guardiola

Entrenador del Barça

Guardiola:«Serà èpic guanyar aquest títol»

«No analitzem el partit pels cinc minuts del Sevilla: hem jugat molt bé en un camp dur»
«En el descans els he dit que cada esforç ens acostava a definir la lliga en casa»
«Coneixent-lo, sé que ens ho posarà molt difícil i hem d'estar preparats per a un duel dur»

«Tants punts nostres i del Madrid... guanyar aquesta lliga serà èpic», va reflexionar l'entrenador del Barça, Pep Guardiola. El tècnic català va procurar que els periodistes no carreguessin l'anàlisi sobre els cinc minuts en què el Sevilla va restar dos gols a la renda de tres que tenia el Barça: «Hem tingut cinc minuts dolents.» «No analitzem el partit per aquests cinc minuts; la situació se'ns ha complicat, però després hem controlat bé el partit», va explicar. «Era un partit de molta tensió que hem resolt molt bé; hem fet una gran primera part i hem sortit bé a la segona, cosa que ens estava costant» va dir el tècnic blaugrana. «Els futbolistes són humans i s'ha d'entendre, però globalment hem fet un gran partit», hi va afegir.

Guardiola va considerar que l'objectiu estava complert perquè definiran la lliga a casa: «Depenem de nosaltres.»

Amb tot, no se sentia campió: «He dit que gairebé ens podia donar el títol el triomf a Sevilla, però s'ha de guanyar al Valladolid.» Coneixedor de Clemente, intuïa un partit que costarà molt: «Només vull que juguem futbol; la gent ho ha de saber, res no està guanyat.» «Des de la seva arribada de Clemente, el Valladolid ha perdut un partit», va apuntar.

El tècnic de Santpedor va considerar que, malgrat el gran triomf blaugrana en terra sevillana, «l'afició no es veu campiona perquè no ho és encara». «L'equip tampoc, perquè d'això m'encarrego jo», va sostenir.

«La gent no vindrà al camp dient ‘això ja està'», va sentenciar. Segons Guardiola, cal que l'equip sàpiga jugar amb paciència i tranquil·litat el duel contra el Valladolid tot i que els jugadors saben que serà difícil: «El partit que ens espera és dels més difícils per la càrrega emocional que té; ens hem de preparar bé.» En aquest sentit, va explicar que els jugadors tindran dos o tres dies de descans: «Després ens posarem a preparar l'últim partit de Lliga.»

L'entrenador va dir que no havia prohibit les ràdios a la banqueta, però que li agradava que no n'hi hagués hagut, perquè calia estar per la feina i no despistar-se amb coses que no es poden controlar. En el descans van parlar que cada esforç els acostava més a l'objectiu de definir la lliga a casa.

«Estic molt content; el Sevilla és un equip de Champions i té molt de mèrit haver guanyat d'aquesta manera en un partit tan difícil», va concloure.


correció


feina feta


CLEMENTE



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.