Laporta diu que hi ha precandidats que interfereixen en fitxatges

Sense dir el nom de Rosell, l'acusa d'encarir contractacions

No entén que no sigui feliç pel moment que viu el club

No va trigar el president del Barça, Joan Laporta, a parlar de Sandro Rosell després de la seva presentació com a precandidat a la presidència del Barça. És sabut que Laporta té la intenció de contractar dos jugadors, Villa i Cesc, abans de deixar la presidència. En aquest sentit, Rosell va dir que fitxar ara podria encarir el traspàs i va rebre la resposta de Laporta, això sí, sense nomenar Rosell en les seves declaracions: «El que pot encarir un fitxatge són les interferències de persones sense cap atribució. Això sí que pot encarir un fitxatge.» Laporta, que va estar present en la presentació del llibre Franco contra Flash Gordon, escrit pel periodista Vicent Sanchis, director de Barça TV, i que va ser distingit l'any passat amb el Premi Octubre d'Assaig Joan Fuster, va dir: «El Barça està mantenint converses tranquil·les amb clubs amb els quals tenim una relació cordial per tancar acords», i va demanar que els precandidats no encareixin les contractacions: «Demano als precandidats que tinguin present que han de prevaler els interessos del club per damunt dels interessos electorals. El club està en una dinàmica molt positiva i ara és el moment d'anar executant.» En aquest sentit, va demanar, sense dir els noms de Villa i Cesc, que els dos jugadors facin un esforç per fitxar pel Barça: «Qui vol venir al Barça ha de demostrar un compromís amb l'entitat. No només amb manifestacions per jugar al Barça i al costat de futbolistes de primer nivell o assegurant el seu passat barcelonista. També explicant al seu club que vol venir al Barça i només al Barça.»

Seguint amb les crítiques a Rosell, va explicar que no entén que el precandidat no expressi la seva felicitat pel moment que està vivint l'entitat, com sí que està fent tota la família barcelonista: «En uns moments en què el barcelonisme està immensament feliç i estem vivint el millor període de la nostra història, lamento que persones com el senyor Rosell només estiguin contents. El seu ressentiment i animadversió cap a allò que s'ha fet només li permet estar content.»

Per acabar, també va contestar a Rosell sobre el desig del precandidat si guanya les eleccions a la presidència del 13 de juny de reunir-se amb ell per poder fer una transició tranquil·la entre el 14 i el 30 de juny: «Acceptaré asseure'm amb qualsevol soci després de les eleccions. Com a demòcrata, tot el que sigui voluntat dels socis ho acceptaré. Però crec que això és avançar-se molt i és una mica pretensiós.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.