Perrín: «Hi ha nerviosisme entre els que ja es veien guanyadors»

Mentre Jaume Ferrer se centra a explicar el seu programa i a recordar als socis tots els èxits assolits durant la seva presència en la junta directiva –fa pocs dies va recordar que alguns dels seus contrincants ja estaven al límit de la guerra bruta–, és un dels seus col·laboradors, Albert Perrín, qui s'encarrega d'enviar missatges enverinats als rivals. Sobretot a la llista de Marc Ingla, a la qual acusa de disposar del cens i d'utilitzar-lo per contactar directament amb els socis: «Gent del nostre equip, amics meus i coneguts han rebut trucades directament a casa, i això és molt sospitós. No pot ser que truquin als familiars d'un precandidat fins a dues i tres vegades.» Unes acusacions que també fa extensives a Sandro Rosell: «Està enviant missatges de text a tort i a dret. Aquesta manera d'actuar denota cert nerviosisme i intranquil·litat entre algunes precandidatures que pensaven que ho tenien tot guanyat abans de començar.»

Tot i que Ferrer i gran part dels seus col·laboradors encara eren en la junta fins fa pocs dies, Perrín defensa que ells no tenen el cens de socis en el seu poder i que són la precandidatura que s'està comportant d'una manera més recta durant aquesta precampanya: «Les accions que estem fent nosaltres s'emmarquen en els estatuts i segueixen totes les passes que ens exigeix la junta electoral. Abans de fer una actuació de recaptació de firmes, demanem sempre permís.»


Avui, Laporta apadrina la precandidatura

El Barcelona Teatre Musical, l'antic Palau d'Esports, serà l'escenari avui a partir de les vuit del vespre de la presentació oficial de la precandidatura de Jaume Ferrer, que comptarà amb la presència de Joan Laporta. L'acte, que serà obert als socis i aficionats i que seguirà un format similar al d'un programa de televisió, serà conduït per la presentadora Carolina Ferre. Ferrer explicarà el seu programa electoral i també anunciarà la confecció definitiva de la seva precandidatura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.