Ingla: «Sandro es carregarà el model d'èxit actual»

Ingla escalfa el seu discurs en parlar del favorit dels sondejos

Fins i tot dubta de la continuïtat de Guardiola si guanya Rosell

advertència
«Guardiola té un compromís d'un any, però sense Txiki veurem què pot passar»
laporta
«L'aprecio molt, però la seva política de club ha estat caòtica i precipitada»

S'han acabat els prolegòmens per a Marc Ingla. Dispara amb bala Rosell, el favorit dels sondejos. Al candidat de Més Barça que mai li queden divuit dies per convèncer els socis que és ell, i no Sandro, el president adient per als pròxims sis anys.

Com va dir en la presentació de la candidatura, Ingla lidera un equip. Els altres tres caps visibles –Soriano, Godall i Vicens– s'encarreguen de desenvolupar el programa electoral, mentre que Ingla mira d'escurçar distàncies amb Rosell atacant-lo directament. En declaracions a Els Matins de TV3, fins i tot va posar en dubte la continuïtat de Pep Guardiola al capdavant del primer equip si Rosell guanyés les eleccions. «Atenció que si Rosell es carrega Txiki, Guardiola no es quedarà tranquil. De moment, en Pep ha donat un compromís verbal d'un any, però veurem què passarà», va disparar, i va afegir: «Rosell es carregarà l'actual model d'èxit del Barça. El primer que farà és fer fora Txiki i posar Pere Gratacòs com a secretari tècnic. Posarà, també, un vicepresident esportiu i un de futbol. És a dir, posarà dos caps a Guardiola, quan el model actual és aquesta cohabitació i la feina conjunta entre Txiki i Pep.»

Ingla, que va dir que «aprecia» Joan Laporta, tot i que «a vegades la seva política de club és caòtica i precipitada», va fer seva una proposta que Rosell fa temps que defensa: la revisió del contracte que vincula el club amb l'Uzbekistan: «Si ens podem desfer d'aquest contracte, millor.»

Va garantir «sobrietat, austeritat i racionalitat en la despesa» i va opinar sobre el possible fitxatge de Cesc: «Si Laporta el pot tancar, que ho faci. Però si estem molt lluny en la negociació, demanaria la màxima prudència.» Ingla vaticinar que passaran el tall «entre tres i quatre aspirants».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.