Yuste: «A Eto'o, l'estimarem sempre»

El directiu evita la polèmica i recorda que el camerunès va donar molts títols al club

El vicepresident Rafa Yuste va encapçalar ahir una expedició en què no hi havia Joan Laporta ni tampoc el secretari tècnic, Txiki Begiristain, que té una forta lumbàlgia i haurà de descansar uns dies. Va ser Yuste, doncs, qui va valorar el partit d'avui a Milà i el retrobament amb l'exblaugrana Samuel Eto'o: «És un referent del barcelonisme i sempre l'estimarem perquè en els últims cinc anys ho va donar tot pel Barça i va oferir un rendiment extraordinari.» El vicepresident, que va ser part activa en les negociacions que van portar Ibrahimovic a Barcelona i que van empènyer Eto'o cap a Milà, es va mostrar convençut que aquest serà un partit especial per al camerunès i també per a l'afició blaugrana: «Es farà estrany veure'l amb una altra samarreta. Ell sempre està motivat quan juga i puc assegurar, perquè el conec, que en cada partit ho dóna tot. I aquesta vegada, no serà una excepció.»

Respecte a l'estat de forma de l'equip, que en aquest inici de temporada ha aconseguit bons resultats, però que no ha brillat amb la intensitat del curs passat, Yuste es va mostrar molt tranquil: «Veig el grup encara més unit que l'any passat, amb un punt més d'ambició, ja que saben que poden fer història. Estic feliç de veure un ambient tan extraordinari en la plantilla.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.