Eto'o vol que Ibrahimovic tingui èxit

El camerunès afirma que vol que triomfi, perquè així farà feliç molta gent que estima i els amics

Samuel Eto'o continua mantenint una actitud respectuosa amb el futbolista que l'ha substituït al FC Barcelona, Zlatan Ibrahimovic. En la segona part de l'entrevista que el camerunès va concedir al programa de TV3 Esport Club va desitjar que el davanter suec pugui triomfar vestint la samarreta blaugrana. «Li desitjo molta sort. Si ho fa bé, farà feliç molta gent que estimo i els meus amics que tinc a Barcelona», va afirmar. Pel que fa a l'estil de joc, Eto'o va admetre que el seu era un joc «diferent» al d'Ibrahimovic. També van preguntar-li si li havia passat informació sobre el joc del Barça a Mourinho, però el camerunès va respondre que no li ha calgut, perquè el tècnic portuguès coneix l'entitat blaugrana molt bé –va estar-hi durant uns quants anys– i que, a més, a més s'estudiava moltíssim els rivals.

Xavi l'elogia

. En declaracions a Antena 3, el migcampista de Terrassa va assegurar que Samuel Eto'o és un futbolista que sempre «formarà part de la història del Barça» i que havia deixat «empremta» dins el vestidor. «Abraçaré Eto'o i li desitjaré tota la sort del món, però a partir del final del partit contra l'Inter», va dir. Qüestionat sobre les diferències entre Guardiola i Mourinho va explicar que el portuguès treballa més l'aspecte defensiu i que el Pep és un «romàntic del futbol».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.