El protagonista

Zlatan Ibrahimovic

L'obridor de defenses

Zlatan Ibrahimovic continua en ratxa. El suec no va faltar ahir a la cita amb el gol, i ja ha marcat en els cinc partits de lliga disputats. I això que ahir va començar el partit a la banqueta. L'esquinç de grau I-II que es va fer en un turmell a Santander feia recomanar descans, i tot i que Pep Guardiola va decidir que viatgés a Màlaga, no va formar part de l'onze titular. Thierry Henry va ser l'encarregat d'ocupar el seu lloc al centre de l'atac blaugrana, però el francès va notar una punxada a l'abductor de la cama esquerra ben aviat i el tècnic blaugrana va decidir que el descans del suec s'havia acabat en el minut 28 de la primera meitat.

Ibrahimovic va protagonitzar un quart d'hora de joc –fins que el partit va arribar al descans– molt bo, en què va intervenir en tres jugades de perill. En la primera acció va reclamar un penal que Delgado Ferreiro no va considerar. En la segona, va quedar tot sol davant de Munúa després d'una gran passada de Pedro, però el suec es va equivocar i va decidir no continuar cap a porteria, i va xutar a les mans del porter del Màlaga. No va passar ni un minut d'aquesta jugada, que Ibrahimovic va tornar a rebre una gran passada, aquesta vegada de Messi. El suec, al límit del fora de joc, no la va desaprofitar i va tornar a marcar. Va tornar a inaugurar el marcador, a fer el gol més difícil de tots, el primer. Com a Getafe, a Santander o a casa contra l'Atlético de Madrid.

Ibrahimovic ha aconseguit el que no havia fet mai cap davanter centre del Barça. Marcar en cadascuna de les cinc primeres jornades de lliga en la temporada del debut. El suec, que en la segona part va jugar molt al límit del fora de joc i hi va caure diverses vagades, i va demostrar que fitxar-lo ha estat un encert i que totes les comparacions amb Samuel Eto'o no tenen cap sentit, com tampoc les crítiques que va rebre després que no va veure porteria en els primers partits que va jugar amb la samarreta blaugrana.

El davanter suec, que va demostrar que està totalment recuperat de la lesió, va sevir de referència als seus companys quan van haver de fer passades llargues. El físic i la molt bona tècnica que té li permeten baixar i controlar la pilota, cosa que facilita la feina del seu equip. Ibrahimovic també va demostrar durant el partit que és un bon passador, com ja es va veure a Getafe quan va donar el segon gol a Leo Messi després de controlar la pilota i fer una molt bon centrada. Ahir també es va inventar una gran passada per a Pedro que s'hauria pogut convertir en el tercer gol del Barça si Delgado Ferreiro, que va tenir una actuació molt dolenta, no hagués assenyalat un fora de joc inexistent del ràpid extrem canari.

Zlatan està cada vegada més a prop de la seva millor forma, i espera estrenar-se dimarts en la lliga de campions contra el Dinamo de Kíev.


Va començar a la banqueta i va entrar abans de la mitja hora de joc després de la lesió d'Henry


El suec va tornar a inaugurar el marcador i ha marcat en tots cinc partits de lliga

Intervencions:
25
Passades de mèrit bones:
1
Passades de mèrit dolentes:
1
Pilotes recuperades:
2
Pilotes perdudes:
1
Faltes comeses:
1
Faltes rebudes:
1
Xuts entre els tres pals:
2
Gols:
1 Dades facilitades per Carles Domènech. La Transmissió d'en Puyal a Catalunya Ràdio


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.