Pep Guardiola

Entrenador del Barça

«Hem estat superiors en tot, però a vegades toca perdre i no pots fer-hi res»

«No puc estar preocupat perquè hem tingut bon to, bona actitud i hem mogut bé la pilota»
«Si perdem dos partits estarem eliminats, però per què no els podem guanyar tots tres?»
«Hem jugat molt millor que els últims dies, però a vegades aquestes coses passen»

Tot i la derrota, Pep Guardiola es va mostrar satisfet per la imatge de l'equip. Creu que a diferència d'altres partits l'equip va fer mèrits per assolir la victòria: «El to crec que ha estat l'adequat i l'equip ha tingut una bona actitud, ha fet circular bé la pilota i ha creat oportunitats hem jugat millor que els últims dies, però a vegades passen aquestes coses.» El tècnic blaugrana no amaga que la derrota no entrava en els plans i que havien perdut una bona oportunitat d'enlairar-se en un grup en què ara serà molt complicat classificar-se: «Era bàsic guanyar avui, no n'hem estat capaços i ara haurem de guanyar dos dels tres partits que falten. Això és el que més greu em sap, el grup ara es comprimeix molt; jo ja havia insistit que el grup era molt fort. Som quatre campions.» Guardiola va insistir que l'actitud de l'equip va ser bona: «Hem xutat tretze vegades a porta i crec que a Europa és una quantitat més que respectable. Ells han xutat dos cops. Hem fet circular bé la pilota i hem fet moltes coses per guanyar, en qualsevol altre esport ho hauríem aconseguit perquè hem estat superiors, però això és futbol i aquestes coses a vegades també passen.»

La d'ahir és la primera derrota en tretze partits, una circumstància que no preocupa el tècnic: «No era el millor dia per perdre, però no serà l'únic partit que perdrem. En l'esport no es pot donar res per suposat. No estic preocupat, perquè, insisteixo, no veig mals símptomes. Crec que hem fet un molt bon partit. Potser l'únic cop que ens hem precipitat una mica és després de l'empat, que hem volgut anar molt de pressa. Tot i això, en línies generals ho hem fet bé, però avui tocava perdre.» El tècnic va deixar clar que l'equip no abaixarà els braços: «El grup ara està molt dur, però que ningú dubti que lluitarem fins al final. Si perdem dos partits quedarem eliminats, però per què no podem pensar que els guanyarem tots tres?» Finalment, va lamentar la baixa d'Alves: «A vegades pensem que és indestructible, i no és així. El cos humà també té un límit. Em sap greu per ell, però jugarà un altre mentre ell es recuperi.» Respecte al partit de Messi, el de Santpedor no en té cap queixa: «S'ha ofert, ha participat i ha generat perill. Crec que ha fet un bon partit, però no només ell. L'equip ho ha fet bé, encara que sé que quan perds no val cap excusa.»


LA DERROTA


LA CLASSIFICACiÓ


EL PARTIT



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.