entRevista a

«Salvar-se seria una gesta»

tres tècnics
«Quan un equip té tres entrenadors, vol dir que falla alguna cosa»

–Després de 2 punts de 21 i quan falten nou partits, si l'Alavés se salvés seria un miracle?

–«No crec que fos un miracle, més aviat seria una gesta. Si tenim la sort a favor, crec que ens podem salvar. Queden nou partits i n'hem de guanyar sis, començant pel del Girona. La situació és difícil, però mentre hi ha vida, hi ha esperança.»

–Poc després de l'arribada de Javi López, l'equip va guanyar el Llevant (2-3) i la Real (2-1). Semblava que aixecaven el vol.

–«Amb Javi López, sí que estem jugant millor, però no tenim sort amb els resultats, perquè se'ns han escapat les victòries, com el dia del Saragossa [del 2-0 al 2-2] o el de l'Hèrcules [de l'1-0 a l'1-3]. El joc de l'equip és bo.»

–Però no guanyar al camp del Sevilla Atlético és un mal senyal.

–«A Sevilla tots comptàvem amb els tres punts, però vam trobar un equip tancat, un camp sec, molt de vent i es va fer impossible jugar a futbol. Vam fer el 0-1, però per un error nostre en defensa ens van empatar. El resum dels últims partits és aquest: per una cosa o l'altra, sempre ens passa alguna cosa.»

–Tenir tres entrenadors (José María Salmerón, Javier Mandiola i Javi López) significa que les coses no funcionen a l'Alavés?

–«Està clar que quan un equip té tres entrenadors, vol dir que alguna cosa falla. Vam començar amb un tècnic [Salmerón], en qui la junta i l'afició no comptava. Després va arribar Mandiola, que va durar quatre partits, i al final Javi López.»

–Després de dos anys a l'Hèrcules, va fitxar per l'Alavés quan semblava que ja havia renovat?

–«Vaig pactar la renovació amb l'Hèrcules al desembre i, a l'hora de tancar l'acord a final de temporada, em van rebaixar el contracte gairebé a la meitat. Vaig decidir anar-me'n, perquè no s'ho agafaven seriosament.»

–El 2006, havia canviat l'Alacant (2a B) per l'Hèrcules (2a A), el seu gran rival. Va tenir algun problema amb l'afició de l'Alacant?

–«Després del primer any a l'Alacant, el Recreativo em va voler fitxar, però no em van deixar marxar. En el segon, després que l'Alacant no pugés, els presidents de l'Alacant i l'Hèrcules, que tenen una bona relació, van parlar, i no vaig tenir cap problema. L'afició de l'Alacant s'ho va agafar malament, com és lògic, però ho van entendre.»

Tres anys de contactes amb el Nàstic

Edu Albácar va començar a jugar al Tortosa, d'on el va fitxar l'Espanyol B per dues temporades. Va disputar una fase d'ascens a segona A el 2002 i, abans de l'Alacant, va estar un any en el Novelda. El jugador de l'Alavés ha explicat que en els tres últims anys ha tingut contactes amb el Nàstic per fitxar pel club grana, però les dues parts no han arribat a cap acord. Javi López, el seu actual tècnic, el va voler fitxar l'estiu del 2007.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.