BÀSQUET / ACB

Rafa Martínez i Bjelica, al Regal Barça?

A l'entorn del Regal Barça també han començat a sonar noms de possibles fitxatges, i entre ells hi ha Rafa Martínez. En alguns llocs webs (The Hoops Market), fins i tot, apunten que el jugador signaria pel Barça per dues temporades amb opció a una tercera, i ocuparia el lloc de Gianluca Basile. Caldria, però, un acord previ entre els dos clubs, ja que l'escorta encara té un any més de contracte amb el València, fins al juny del 2011. Consultat per aquest diari, el representant de Rafa Martínez, Miquel Solà, va negar que hi hagi hagut cap contacte perquè el jugador canviï d'aires, i va lamentar que aquests informacions apareguin quan el València s'està a punt de jugar el títol de l'Eurocopa.

Nemanja Bjelica.

El jove aler serbi de l'Estrella Roja (21 anys i 2m09), que ja és internacional absolut amb Sèrbia, és un altre jugador que situen en l'agenda blaugrana. Pot, fins i tot, jugar de base, per la seva gran visió de joc, i està fent 8,8 punts, 4,3 rebots i 2,4 assistències per partit en la lliga adriàtica. El Benetton de Treviso li va al darrere.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.