Quim López

Entrenador del Roncato Vic

«Fins al final no ho he vist clar»

«Fins que no he vist el marcador del temps a zero no he pensat que la teníem»
«Estem patint fins al final, el reglament ens ajuda que hi hagi més emoció»
«El Vilanova ha fet un gran partit, són un equip amb gent jove i amb molta projecció»

L'entrenador del Roncato Vic Quim López no podia amagar l'emoció pel títol de copa que havia aconseguit el seu equip. Estava content i explicava que havien lluitat fins al final per aconseguir la victòria: «Crec que hem aconseguit un títol merescut perquè ens hem entregat al màxim i hem controlat mitjanament bé els partits.» Quim López comentava que tots els partits de copa són complicats, que no tenen la solució màgica per concretar-los abans i que per això: «estem patint fins al final, el reglament ens ajuda que hi hagi més emoció.»

El tècnic recordava que en els últims minuts tots dos conjunts estaven amb 9 faltes d'equip i que en qualsevol moment podia arribar la desena i la falta directa que canviés el signe de la final. Quim López va explicar que no havia vist la victòria clara fins al final: «La veritat és que fins que no he vist el marcador del temps a zero no he pensat que teníem el títol. Jo pateixo molt i fins al final no ho he vist clar.» Respecte al seu rival, el tècnic del conjunt osonenc va elogiar el partit que havien fet els del Garraf: «El Vilanova ha fet un gran partit, ha jugat tres partits sensacionals en la copa, són un equip amb gent jove i amb molta projecció». Amb el títol de copa a la butxaca, el tècnic diu que l'equip es mereix una bona celebració i gaudir del que han aconseguit, però també recorda que demà ja han de tornar a estar centrats en l'OK Lliga perquè la competició continua i juguen a casa contra l'Igualada.


la copa


PATIMENT


UN GRAN RIVAL



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.