El San Antonio s'envalenteix en terra hostil

Amb un segon temps brillant, l'equip navarrès va capgirar un partit (32-29) que l'Antequera, amb el suport d'un pavelló ple, havia encarrilat en una primera part que va deixar la sensació que els d'Ortega podrien donar la sorpresa (17-13). Amb diferències fins i tot superiors, l'amfitrió va esborrar el San Antonio, que va notar la baixa del vallesà Malmagro. Després del descans, però, Ruesga i Mindegía (màxim golejador, amb 9 gols) van assumir la creació per fer rutllar un bloc que va trobar la inspiració en els instants determinants de l'últim tram d'un duel en ebullició. Al final, victòria merescuda per l'equip teòricament superior que ara s'enfrontarà, com en l'última copa, amb un Barça en gran forma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.