LLIGA ASOBAL

El Barça, imparable a Lleó

El Barça Borges no va tenir excessius problemes per sobreposar-se en una de les pistes més complicades de la lliga. Com si celebrés el sorteig del matí, l'equip de Xavi Pascual va derrotar al vespre l'Ademar amb un altre gran partit de Juanín (va tornar a ser el màxim golejador del partit, amb 10 gols) i una primera línia que va actuar de manera coral, repartint-se els minuts i els gols. Sense laterals drets purs, Igropulo va actuar en una posició inhabitual per a ell i amb quatre gols va demostrar la polivalència d'un equip que va dominar amb solvència. Només en els primers compassos del segon temps, en què el Barça va fer dos gols en 12 minuts, l'Ademar va poder recuperar terreny. Un parcial de 4-0 va fer pensar en la remuntada (18-19, minut 40), però els arguments del bloc del català Jordi Ribera no eren suficients per desballestar un Barça que va haver de superar la resistència local liderada per Bicanic, tan indolent com talentós (9 gols). El Barça, però, ahir era imparable.

REALE ADEMAR
27
FC BARCELONA BORGES
33
REALE ADEMAR:
Álamo, Costa (1), Castresana (4), Carrillo (4, 1p), Buntic (3), Bicanic (9) M. Aguirrezabalaga (1), Doder (1), Txernov (2), Carou, Krivoxlikov (2), Prce i Alilovic (p.s.).
FC BARCELONA BORGES:
Barrufet, Juanín (10, 3p), Garabaya (1), Boldsen, Oneto (2), Miralles (1), Igropulo (3), Sarmiento (5), Hansen (4), Iker (1p), Nagy (2), Rutenka (4) i Jernemyr.
PARCIALS:
1-3, 4-5, 6-9, 8-11, 11-15, 14-19 (descans) 16-19, 18-21, 19-23, 20-26, 23-30 i 27-33.