HANDBOL / LLIGA DE CAMPIONS

L'Hamburg guanya de quatre el Ciudad Real

El Ciudad Real haurà de remuntar una renda de quatre gols (26-22) que va assolir l'Hamburg al seu pavelló, el O2 World. Un marcador que hagués pogut ser més ampli si no hagués estat per l'actuació de l'omnipresent Abalo (7 gols) i la feina defensiva, liderada pel francès Dinart i el català Morros. Una feina que, en els darrers instants, quan faltaven vuit minuts per a la conclusió, va permetre els de Duixebàev situar-se a dos (21-19). Però de poder reduir les distàncies a un sol gol, el conjunt alemany va aprofitar les imprecisions manxegues per recuperar una còmode avantatge de cinc gols (26-21) que finalment va reduir García Parrondo amb un penal.

En l'altre eliminatòria de quarts (el Txekovskie-Montpeller es juga dimecres), el Kiel va deixar pràcticament sentenciat el duel alemany amb el Rhein-Neckar, incapaç de guanyar a casa (28-29). El Kiel, amb el txec Jicha de golejador, ja té un peu i mig a la final four de Colònia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.