BTT

OPEN COSTA DAURADA

Jordi Carnicer venç a Masboquera

Enric Martorell continua al capdavant de la general que aplega els elit, sub-23 i sub-21

El ciclista de la Selva del Camp Jordi Carnicer (CC Palautordera) va guanyar diumenge a Masboquera la tercera de les vuit proves previstes de l'Open Costa Daurada, en la qual hi van prendre part setanta participants. Els corredors van fer 4,3 i 2 voltes a un circuit de 7,5 quilòmetres i van haver de superar una trialera força complicada en un dels trams del recorregut.

Carnicer va guanyar la cursa de quatre voltes davant dels germans Jordi Martorell i Enric Martorell (Olympia). La prova de tres voltes va ser per a Carles Juncosa (Olympia Cycles), seguit de Juan José Marrasé (CC Catalunya Sud) i de Joan Andreu Lleti (JC Amposta), que va completar el podi de la categoria. En la prova de dues voltes la victòria se la va endur Alfonso Zafra (Poliklin), seguit de Mario Solé (CC Flix) i Jordi Monclús (la Canonja). Després de la tercera prova la general elit, sub-23 i sub-21 continua liderada per Enric Martorell. Al capdavant de la general màster 30, sènior i júnior Carles Juncosa (Olympia) també continua en el primer lloc, però en la general de veterans, cadets i femení Alfonso Zafra (T. Belles) és el nou líder desbancant a Francesc Artero (Secuitenc). La pròxima prova de l'Open es farà el 30 de maig a la Pobla de Massaluca.