Més esport

HANDBOL / «FINAL FOUR» LLIGA DE CAMPIONS

Omeyer i el públic enlairen el Kiel

El porter francès, discret en el primer temps, esdevé decisiu en una segona part en què el bloc alemany supera un notable Ciudad Real

CIUDAD REAL

27

THW KIEL

29

BM CIUDAD REAL:

Sterbik, Kallman (6), Jerome (5), Gull (2), Aguinagalde (3), Davis, García-Parrondo (1), Abalo (2), Metlicic (3), Chema (2), Cañellas (1), A. Entrerríos (2), Morros, Dinart i Evdokimov.

THW KIEL:

Omeyer, Lund, Sprenger (6), Ahlm (5), Zeitz (4), Palmarsson (1), Narcisse (3), Ilic (2), Klein (2), Jicha (6) i Gentzel (p.s.).

PARCIALS:

1-2, 3-3, 5-5, 7-8, 11-9, 15-12 (d) 17-15, 20-18, 22-20, 23-23, 24-25 i 27-29.

ÀRBITRES:

Dinu i Din (Romania).
Exclusions:
Jerome, Cañellas i Dinart, del Ciudad Real; Lund, Zeitz, Ilic, Klein (2) i Jicha (2), del Kiel.

Entre dos dels millors equips del continent, la igualtat sempre és una nota imprescindible. I és el que va passar durant la primera part, amb màxims avantatges de dos gols per un i altre equip, tot i que el Ciudad Real va dur més la iniciativa.

De fet, en els primers compassos del segon temps, va tenir el seu màxim avantatge (19-15), però el Kiel, aprofitant diverses pèrdues de pilota i l'exclusió de Dinart, va assolir un parcial de 0-4 que igualava el partit (20-20, amb gol de Narcisse). Una reacció que va envalentir un pavelló fervent que, minuts més tard, va veure com el seu equip superava diverses inferioritats i firmava un parcial de 0-3 (24-27) per acostar-lo a una victòria que va apuntalar Omeyer, salvant l'empat en un u contra u amb Davis. Les seves aturades, però, van elevar el Kiel contra un valent Ciudad Real, l'encara vigent campió.