Més esport

Tancada la segona fase del circuit Bancaixa de pilota

Els equips de Pedreguer-Masymas, Calp, Vila-real i Benidorm disputaran les semifinals, que començaran el dia 19 al trinquet de Pelayo

La segona fase del Circuit Bancaixa s'ha tancat amb la disputa de les dues últimes partides als trinquets de Xàbia i Carcaixent. A partir d'ara, la Lliga Professional acara les semifinals, que començaran dissabte dia 19 de febrer al trinquet Pelayo.

S'han classificat per a seguir en la baralla pel títol les formacions de Pedreguer- Masymas (Miguel i Dani), Calp (Genovés II i Sarasol II), Vila-real (Núñez, Tato i Santi) i Benidorm (León, Nacho i Tino). Els descartats en aquesta segona fase han estat Massamagrell (Colau i Javi) i Dénia (Álvaro i Félix).

En els encontres disputats diuimenge 13 de febrer, Genovés II i Sarasol II han vençut davant León, Nacho i Tino a Xàbia per 60-40, mentre que a Carcaixent Miguel i Dani han superat Álvaro i Félix per 60-45.

Els encreuaments de semifinals entre els quatre classificats es decidirà per sorteig. Entre els semifinalistes destaquen noms com els dels dos jugadors amb més títols en els 20 anys d'història del campionat, Sarasol II i Tino, amb quatre cadascun, o el de Genovés II, guanyador de les últimes tres edicions de la Lliga Professional.

També cal subratllar la presència de Tato, tres vegades campió, o de Núñez, que ha alçat el títol en dues ocasions. En les semifinals tampoc faltarà el mitger més jove del Circuit amb 21 anys, Nacho de Beniparrell, que en aquesta edició del campionat debutava com a mitger.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.