Alejandro Valverde

Corredor del Caisse d'Épargne

«Motivació en tinc, però tot plegat segur que m'afecta»

«Ser segon està molt bé, ha estat un pròleg
curt i m'he trobat molt còmode»
«Em venia de gust venir a Catalunya, és una cursa que sempre m'ha agradat»
«Ara no hi penso, el més important és que avui he quedat segon i que puc guanyar»

Alguns periodistes ja tenien ordres de perseguir Valverde des de l'hotel a primera hora del matí. La veritat és que no tenia gaires ganes de parlar de l'afer que tothom té al cap i que, probablement, l'apartarà del pròxim Tour. «La motivació per guanyar la tinc, però les cames no sé si les tindré a punt, perquè una cosa com aquesta sé que m'afectarà», es va limitar a dir el murcià de la sanció del Comitè Olímpic Italià (CONI) i de la lluita dels seus advocats perquè pugui córrer el Tour. Valverde, acompanyat a tota hora per la relacions públiques del Caisse d'Épargne, es va veure durant uns minuts vencedor de l'etapa i va gaudir del moment fins que aquest cronista li va comunicar la notícia que Hushovd acabava de batre d'un segon la seva marca. «Estic content, he fet una molt bona contrarellotge», es va limitar a dir. Respecte de les etapes que han de venir, el ciclista va admetre que no coneixia gaire el terreny i que estava preocupat sobretot per l'etapa d'Andorra, ja que no havia inspeccionat els ports i que allà hi podrien haver atacs importants.

Quan va pujar al podi, Valverde va tornar a ser perseguit per un grapat de periodistes que buscaven la seva opinió sobre els seus amics italians. Algú recordava que, fa molts anys, la Volta va atrevir-se a anar fins a l'Alguer en un acte d'agermanament. Si això s'hagués repetit, l'espanyol s'hauria quedat també sense Volta per la prohibició de trepitjar territori italià com a competidor.


CONTRARELLOTGE


LA VOLTA


LA SANCIÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.