Hushovd pensa en el verd del Tour de França

Hushovd es mostrava exultant pel triomf, que considerava molt més meritori que el del 2008 al mateix escenari. «Llavors arribava en un millor estat de forma i aquest cop he hagut de lluitar contra Valverde, que és un ciclista amb unes cames molt ràpides», va explicar el noruec, que ara resideix a Mònaco. El ciclista del Cervélo té molt clar que el seu objectiu d'aquest any és marxar del Tour de França amb el mallot verd de la regularitat i guanyar-hi alguna etapa, una tasca que haurà de compaginar amb la de treballar per l'actual vencedor de la prova, Carlos Sastre: «L'equilibri no és fàcil, però és una cosa que es pot fer.» El corredor, company del corredor de Mont-roig Xavi Florencio, també va explicar quina va ser la seva tàctica en la contrarellotge d'ahir: «En la pujada he regulat i en el tram que m'anava més bé he anat al màxim.» Amb els ports dels Àngels, Cadaqués i Sant Pere de Rodes veu difícil retenir el lideratge en l'etapa d'avui.

Óscar Pereiro, del Caisse d'Épargne, va voler defensar la innocència d'Alejandro Valverde. «La paraula dopatge no va amb ell; em sembla penós que es parli d'altres coses, o és dopatge o no ho és. Però estem tranquils, sabem que s'està cometent una injustícia i que facin el que hagin de fer», va assegurar el vencedor del Tour del 2006. Pereiro, guanyador del Tour el 2006, comparteix equip amb el murcià en una Volta no exempta de grans figures.

El gallec va reconèixer que arriba a la Volta amb la intenció d'acumular quilòmetres amb vista al Tour: «L'equip és similar al que correrà a França i és evident que una formació com la nostra sempre ha d'aspirar a tenir algun corredor al davant.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.