Més esport

Un Lluís Companys ple a vessar viu l'USAP-Toló

Més de 55.000 persones omplen l'estadi per viure l'enfrontament de quarts de final de la Copa d'Europa

L'equip de Perpinyà ha arrossegat 32.000 aficionats des de la Catalunya Nord

La primera part acaba amb un 6-11 favorable al Toló

Desenes de milers de catalans del nord i del sud omplen aquest dissabte a la tarda l'estadi Lluís Companys on s'està jugant el partit de rugbi que ha d'enfrontar l'USAP i el Toló corresponent a quarts de final de la Copa d'Europa.

El partit ha arrencat puntual a dos quarts de cinc i compta amb la presència de 47.000 aficionats catalans, 32.000 d'ells vinguts des de la Catalunya nord i uns 8.000 seguidors de l'equip rival. Els primers compassos del partit han estat favorables al Toló, que de seguida s'ha posat per davant amb un 0-3. Després d'uns minuts d'errors i imprecisions, l'USAP ha igualat a tres gràcies a Porical. Wilkinson, considerat un dels millors jugadors del món, ha tornat a avançar el Toló amb un cop de càstig. Porical ha tornat a igualar, però un error defensiu ha fet possible el primer assaig del Toló. La primera part acaba amb un 6-11 favorable al Toló.

Des de bon matí el centre de Barcelona ha estat el punt de trobada de les aficions en un ambient de festa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.