Més esport

Participen huit especialistes en el Trofeu de Frontó de la Diputació

La competició més prestigiosa de la modalitat comença diumenge que ve a Xest

També visitarà les localitats de Vistabella, Xeraco, Paterna, Vinalesa i El Puig

Diumenge que ve començarà en el municipi de Xest la setena edició del Trofeu de Frontó President de la Diputació de València. En este torneig participen els professionals del trinquet que millor rendeixen entre les tres parets així com algun dels jugadors referents de l'àmbit aficionat.

En la present edició l'entitat organitzadora, Val Net, ha optat per la configuració de quatre parelles que representaran a altres tants municipis valencians. En concret, Álvaro i Jesús jugaran per Vistabella, Núñez i Fageca representaran a Xest, Genovés II i Raúl formaran per Xeraco, mentre que Puchol II i Montesa compondran l'equip de Vinalesa.

Quant al sistema de competició, les quatre parelles completaran en primer lloc una lliga de tots contra tots composta per sis partides. Estes confrontacions es completaran entre el 26 d'agost i el 15 de setembre. Després, els dos equips amb millor puntuació disputaran la final, programada per al diumenge 23 de setembre al Puig.

Com és habitual en esta competició, totes les partides es jugaran a 41 punts. La victòria en cada partida estarà premiada amb tres punts sempre que l'equip derrotat no arribe al tant 31. En tal cas haurà repartiment de punts, dos per al guanyador i un per al derrotat.

La configuració dels equips no ha oferit sorpreses ja que en el torneig participaran els pilotaris que ofereixen major solvència en el frontó. Si és destacable la presència de Puchol II en la posició del rest ja que el pilotari va actuar en la passada edició com a davanter i es va proclamar campió en companyia d'Álvaro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.