RUGBI DE 13

EUROMED CHALLENGE

Catalunya juga contra Bèlgica

La selecció nacional té possibilitats de guanyar en el seu primer partit oficial fora del país

Eric Delherbe
ENTRENADOR CATALÀ
«Si d'aquí a tres anys tenim el nivell del Marroc serem una de les millors nacions d'Europa després d'Anglaterra, Escòcia, el País de Gal·les, França i Irlanda»
«El nostre nivell és d'Euroshield. A la República Txeca, que participa en aquesta competició, ja la vam guanyar a Montjuïc»
«Cal fer un esforç per treballar més amb jugadors de la Catalunya del Nord, tots ells molt forts físicament, i no descuidar la base des de les escoles i contactes al Rosselló»

La selecció catalana de rugbi de XIII disputa avui (16.00 hores) el segon partit de l'Euromed Challenge contra Bèlgica. Serà la primera vegada que els homes d'Eric Delherbe juguen oficialment fora del país. En el primer partit d'aquesta competició, Catalunya va perdre a Torroella de Montgrí contra el Marroc (6-29).

A Bèlgica, però, els catalans tenen possibilitats reals d'aconseguir la victòria i, per tant, de situar-se en el segon lloc de la competició, cosa que els permetria aspirar a l'ascens a l'Euro Shield la temporada que ve. L'equip ha treballat aquesta setmana la concentració i la bona compenetració entre els jugadors i ha reforçat la defensa després de visionar el partit contra el Marroc.

Els jugadors convocats per a l'enfrontament d'avui són Ermengol Alemany, Roger Ferraté, Aitor Figueruelo, Sergi Alberto, Juan Pablo Pistone i Javier López, del BUC; Sergi Petanàs, Calvin Tchoumi, Joan Miquel Petanàs i Òscar Mercè, de l'INEF Lleida; Albert Homs (capità) i Joaquim Sala, del GEiEG; Pau Puigdollers, del CR Sant Cugat; Raül Vall-llosada, del CA Vic-Crancs; José Antonio Pleguezuelos, del CR Tarragona; Jordi Pallàs, del RC Garrotxa, i Julien Lebon, del CNPN Enginyers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.