la prèvia

pepito ramos

Assegurar-se l'accés als vuitens de final

El Barça va aconseguir en un camp difícil –Riazor, a la Corunya– guanyar i, sobretot, jugar bé molts minuts. El primer temps va ser magnífic llevat de la monumental errada del gol, però l'onze de gala blaugrana, amb un Messi estel·lar, va donar un cop d'autoritat i es va refermar en el lideratge. Avui, a Kíev, sembla que amb menys fred del que es preveia, es juga superar la fase. Les matemàtiques les té a favor, però no al 100%. Conscient de la remota possibilitat de quedar eliminats de la Champions, Guardiola s'ha emportat tota la plantilla a Ucraïna, llevat del lesionat Jeffren. El Dinamo té encara possibilitats de classificar-se i per assolir-ho primer ha de guanyar per més de 2-0 i esperar un empat entre l'Inter i el Rubin. L'equip dirigit per Gazzaev ignorem si sortirà amb un 1-4-3-3 d'entrada o si posarà un home més al mig del camp en lloc d'un davanter (1-4-4-2). Xevtxenko està en bon estat de forma i Milevski és un davanter de metre noranta, tècnic, intel·ligent i amb molt de caràcter. No ens hem d'oblidar del nigerià Yussuf (autor de l'últim gol en la lliga) i les pujades per rematar córners i faltes dels seus centrals. L'estadi Valeri Lobanovski és un camp difícil, però els ucraïnesos, contra l'Inter, van perdre amb dos gols en els últims quatre minuts (1-2) en una pífia espectacular del seu porter. A la defensa, el finlandès Eremenko pot jugar tant de lateral com de migcampista. En tot cas, l'excel·lent tècnic blaugrana sortirà amb tota l'artilleria, i el gran moment de Messi i d'Ibrahimovic (quina temporada està fent!) convida a pensar que el Barça voldrà marcar de bon començament en un partit en què els dos equips es juguen moltíssim.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.