Caixa Laietana diu que té «molts pretendents» per fusionar-se però assegura que «continuarà soltera»

El president de Caixa Laietana, Jaume Boter de Palau, va admetre ahir que l'entitat d'estalvis mataronins ha rebut moltes pressions per afegir-se a alguna de les fusions entre caixes que s'estan portant a terme en els darrers mesos. Tot i això, Boter de Palau va tornar a repetir que la intenció és continuar sols. «Puc dir que som una xicota molt estimada i amb molts pretendents, i ara ens deixem estimar», va afegir-hi el president de Caixa Laietana en referència a les ofertes que reben per fusionar-se. També va admetre que mantenen converses amb «tothom». «Amb Caixa Penedès, però també amb entitats valencianes o de les Balears», va explicar, sense especificar quines i en quin sentit. Malgrat això, el president considera que la vocació de la caixa continua sent «la de solteria» i per tant la de continuar en solitari i mantenir-se al marge, sense tancar cap porta, dels grups financers que s'estan unificant.

Sense interferències

L'estratègia de l'entitat mataronina, que ha negat sempre qualsevol contacte amb altres caixes tot i que algunes informacions ho donen per fet, no és, segons Boter de Palau, equivocada. «Potser han quedat enrere alguns que han anat massa de pressa», va puntualitzar el president. I és que per a l'entitat d'estalvis «no hi ha cap indicatiu que el volum sigui el més important». «És un tema de compte de resultats, de ser rendibles, de tenir ganes de treballar i d'aspirar a un futur digne en el teu territori», va afegir-hi Ricard Navarro, de l'obra social de Caixa Laietana. Sigui com sigui, la fusió que s'apunta com a possible és amb Caixa Penedès. Un acord que no vol interferència de cap tipus però que de moment no ha cristal·litzat en cap proposta que pugui desembocar en res definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.