Una trentena d'artistes participen en el nou disc de «La marató»

L'àlbum, amb dinou cançons, es vendrà el 6 de desembre amb El Punt

Pep Sala adaptant Sailing de Rod Stewart. Aute, Streets of Philadelphia de Bruce Springsteen. Mishima, el Heroes de David Bowie. Leslie, dels Sírex; Agustí, dels Diablos; Santi, dels Mustang, i Gaby, dels Salvajes, unint esforços amb Reach out I'll be there. José Mercé, amb No woman no cry de Marley. I, també, Paul Carrack cantant en català la seva popular How long.

El benèfic disc de La marató, enguany amb el títol de Vull saber contra què lluito, segueix, per tant, el model artístic que, en les seves quatre edicions anteriors, li ha permès vendre 403.000 còpies i ingressar 1.600.000 euros: artistes d'estils diversos cantant en català cançons populars de l'univers anglosaxó. Enguany, quinze dels dinou temes del disc, en què han pres part quatre productors, hauran estat cantats en català per primera vegada. El disc de La marató es podrà adquirir el 6 de desembre, al preu de 9 euros, juntament amb El Punt.

Per segon any, un llibre

Per segon any, d'altra banda, el programa de TV3 impulsa també el llibre de La marató, amb nou relats contra les malalties minoritàries a càrrec d'autors com ara Lolita Bosch, Quim Monzó, Màrius Serra i Jordi Sierra i Fabra. A les llibreries, a partir de dilluns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.