Un grup de joves de Badalona refunda la JNC a la ciutat

L'agrupació badalonina de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) s'havia quedat des de feia uns anys sense representació de joves a la ciutat. Ara, un grup de badalonins ha refundat la branca juvenil de CDC, la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), i s'ha presentat en societat garantint «molta il·lusió, i moltes ganes de treballar i d'arreplegar la gent jove de Badalona amb inquietuds polítiques», va afirmar Roger Espí, nou cap de la JNC a Badalona. L'acte de presentació del col·lectiu jove de Convergència va comptar amb l'assistència del president de la JNC, Gerard Figueras, que va qualificar d'«inversemblant» la inexistència durant uns anys de la JNC a Badalona i va lliurar als refundadors locals «el cap i el cor» de la JNC: els estatuts i una senyera estelada. També va instar els presents, joves de Badalona i de ciutats properes, a «treballar per deixar un bon llegat».

El nou col·lectiu jove va ser apadrinat en la presentació per l'actual president de CDC, Martí Sánchez (que va pertànyer a la JNC durant 13 anys), i pel líder del grup municipal de CiU i president comarcal de CDC, Ferran Falcó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.