ATLETISME

Natàlia Rodríguez se centrarà en la pista coberta

La tarragonina aparca el cros i ja s'entrena per a la pista amb el mundial de Doha com a màxim objectiu

Després del segon lloc en el cros de Granollers, la tarragonina Natàlia Rodríguez se centrarà a partir d'ara en la preparació de la campanya de pista coberta amb l'objectiu de fer un gran paper en el mundial de Doha, del 12 al 14 de març. L'atleta del Nàstic segueix d'aquesta manera el mateix guió que el curs passat la va conduir a aconseguir el subcampionat europeu de 1.500 m a Torí. La victòria en la Jean Bouin, al davant de Marta Domínguez, i la segona posició a Granollers seran, doncs, les úniques incursions de la migfondista de Torreforta en les proves en ruta i cros abans de l'assalt de la pista coberta. «A Granollers em vaig trobar una mica més justa que l'any passat perquè he estat uns dies refredada i al final ho he pagat», va comentar diumenge. Amb tot, la tarragonina va cobrir la prova (22:04 en 6.500 m) 10 segons més ràpid que el curs passat, quan va vèncer sense oposició.

L'estatal, a València.

La federació espanyola va fer públic ahir que el campionat absolut es disputarà al pavelló Lluís Puig, el 27 i el 28 de febrer. Natàlia Rodríguez podria debutar en la reunió de Saragossa, el 6 de febrer. A Catalunya totes les cites es tornaran a disputar a Vilafranca del Penedès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.