El president de la Unió de Botiguers de Valls prepara la seva renúncia

Roger Vallvé ha optat per donar pas al relleu generacional

De moment, no hi ha cap aspirant a assumir el relleu en la presidència, però sí que hi ha entre quatre i cinc candidats que s'han interessat a formar part de la directiva, un pas previ per poder tenir algun càrrec de responsabilitat dins de l'entitat.

President des de fa una dècada, i a la meitat del seu tercer mandat, Roger Vallvé, que regenta una coneguda pastisseria a Valls, prefereix no exhaurir els dos anys que encara li queden de presidència, i opta per donar pas al relleu generacional. «Ja fa deu anys que hi sóc, i convé renovar la junta. Hi ha quatre o cinc persones que s'han mostrat disposades a portar les regnes de l'entitat i penso que això pot ser positiu per al funcionament de la Unió de Botiguers», argumentava el president en relació a la seva retirada com a principal representant dels botiguers a la capital de l'Alt Camp. Tot i que ha preferit no revelar la identitat dels possibles candidats, ha afirmat que es tracta de persones encara joves que regenten comerços «d'aquells de tota la vida a Valls» en diversos sectors com ara «el de la roba i les sabates».

La dimissió de Vallvé coincidirà amb l'ampliació del negoci que regenta, juntament amb el seu germà, Carles Vallvé, ja que durant els primers mesos de l'any obriran una xocolateria en ple centre de Valls. Vallvé va assumir la presidència de la Unió de Botiguers l'any 1999, després d'agafar el relleu d'Andreu Fabra, i és el tercer president que ha tingut l'entitat, que es va constituir l'any 1979.

EL PRESIDENT

Nom
Roger Vallvé
Altres dades
Propietari de la pastisseria Valls. President de la Unió de Botiguers des del 1999. Prepara l'ampliació del seu negoci.

Menys botiguers associats

a.e

Quan es faci efectiva la renúncia de Roger Vallvé com a president de la Unió de Botiguers hauran passat dos mesos des de la publicació de l'estudi que avaluava la situació del comerç vallenc i que va encarregar l'Ajuntament de Valls i la mateixa entitat. El treball concloïa que el col·lectiu de comerciants de la ciutat es trobava en un moment «d'estancament i conformisme», destacava el baix nivell associatiu i els enquestats es mostraven convençuts que pertànyer a la Unió de Botiguers no implicava cap avantatge. L'actual president admet que l'actual xifra d'associats a la Unió de Botiguers, que és de cent seixanta-cinc, «es manté, però a la baixa» i sosté que el tancament d'alguns establiments en els darrers anys ha fet baixar el nombre de socis en aquest col·lectiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.