Bromera i Tusquets editen un mateix títol de Jonh Connolly

Charlie Parker ha tornat. Desposseït de la credencial d'investigador privat, i vigilat per la policia, en Parker treballa en un bar de Portland i tracta de no ficar-se en problemes.

Mentrestant, a la rebotiga avança en el cas més personal de la seua carrera: les circumstàncies esgarrifoses que envolten la mort del seu pare, Will, expolicia de Nova York que va matar una parella jove abans de suïcidar-se.

Aquesta investigació revelarà una vida plena de mentides, marcada per la traïció, per secrets guardats i per lleialtats en perill.

Però altres forces entraran en joc, amagades entre les ombres. Dues figures, un home i una dona, tindran un únic propòsit: posar fi a l'existència d'en Parker.

Els addictes a la bona novel·la policíaca poden gaudir del relat d'aquest periodista de The Iris Times de Dublín que viu entre la seua ciutat natal i els Estats Units, on es desenvolupa l'acció de les seues novel·les, vinculades amb la tradició americana dels hardboiled, amb la qual Connolly va trobar el millor mitjà per a explorar temes com els que s'hi mostren Els amants, llibre que ara s'ofereix i que s'hi suma a altres títols de l'autor a la col·lecció «L'Eclèctica».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.