Comptador a zero

A sis dies de l'emissió oficial a Cuatro, l'expectació per la sisena i última temporada de «Perdidos» genera trobades entre fans amb projeccions del capítol d'estrena, que des d'avui es pot trobar a la xarxa

El comptador és a zero. L'estrena ahir als Estats Units de la sisena i última temporada de Perdidos ha generat una expectació inusual. Cuatro, per evitar la pirateria, emetrà la sèrie el 9 de febrer, una setmana després que als EUA, però des d'avui escalfa motors amb uns miniespais a les 20.55h. A més, des d'aquesta tarda els abonats de Digital+ poden adquirir al preu de dos euros el capítol doble d'inici, titulat LA X, en versió original subtitulada.

També en català

El responsable del bloc de referència de la sèrie en català, Lostperdutsi pioners a subtitular en català a la xarxa, Miquel Strubell, va destacar ahir que el gran moment d'expansió del bloc va ser arran de la seva incorporació al Facebook, on tenen més de 1.500 adhesions. Això els permet, a més, incloure un espai de debat, el gran valor afegit de Lostperduts que va començar a subtitular en català a partir de la quarta temporada, ha arribat a tenir 10.000 descàrregues. L'equip de set persones que formen Lostperduts té previst, per qüestions tècniques i d'un nou programa informàtic, enllestir més ràpid. Miquel Strubell va insistir que els internautes els són fidels no només per la llengua sinó també per la qualitat de la traducció i de la sincronia amb els subtítols.

Bar Bharma

Una altra manera de veure la sèrie són les projeccions que s'han organitzat. El bar Bharma un local temàtic sobre la sèrie situat al Poblenou de Barcelona i amb prop de 4.000 fans al Facebook, ha organitzat una doble sessió avui (20.00 h i 21.30 h) amb passis demà, divendres i dissabte. Segons l'amo del bar, Rafael García de la Mata, unes 600 persones veuran les projeccions. García de la Mata, que pensa mantenir l'estètica del bar un cop s'acabi la sèrie, vol muntar també una festa de disfresses per carnaval. Aquesta no és l'única projecció en pantalla gran. Els Castellers de Vilafranca també n'han organitzat una avui (21.00 h) a Cal Figarot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.