RUGBI

La selecció reapareix contra Suècia

La federació catalana encara lluita en els tribunals internacionals pel seu reconeixement internacional, però, tot i això, no ha renunciat a recuperar l'activitat de la seva selecció absoluta, que reapareixerà el diumenge 14 de febrer contra Suècia. El director tècnic de la federació, Jean Michel Vuillemin, programarà per a la setmana vinent dos entrenaments amb els convocats –que es coneixeran dilluns– per afrontar amb garanties el matx contra un rival que juga en la segona divisió de la copa d'Europa. El partit es jugarà al Baldiri Aleu de Sant Boi (2/4 d'1).

L'últim partit que va jugar Catalunya es remunta al febrer del 2008, quan va enfrontar-se a un club clàssic del campionat argentí, l'Alumni. En els últims anys hi ha hagut dificultats per trobar rival perquè la FIRA –que manté el litigi judicial contra la federació– havia recomanat a les federacions europees no jugar contra Catalunya. La selecció també tenia vetada les portes dels campionats de seleccions territorials que organitza la federació espanyola cada any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.