Sant Feliu oficialitza el pla de barris amb un pressupost de 5,6 milions

L'alcalde, Pere Albó, i el conseller Joaquim Nadal van signar ahir el conveni

La signatura del conveni permet començar el procés del projecte de rehabilitació del barri del Puig, al qual l'Ajuntament hi aportarà 2,8 milions d'euros del 5,6 milions del pressupost, en un període de quatre i amb opció a un any de pròrroga. El barri del Puig-Eixample de Llevant està situat al nord del nucli històric del municipi. La morfologia urbana està condicionada pels forts pendents, en un barri en què la tipologia d'habitatges és la de cases de poble amb pati jardí a l'interior.

L'objectiu del projecte és reurbanitzar els carrers com a eixos cívics, rehabilitar façanes, cobertes i elements comuns dels habitatges, a més d'habilitar l'antic edifici dels safareigs per a ús cívic, la instal·lació d'escales mecàniques i l'impuls de programes socials, de dinamització comercial i de participació ciutadana. Albó i Nadal van remarcar la importància d'aquest tipus de projectes, perquè, a part de la qüestió urbanística, ajuden també en les polítiques de convivència i cohesió social.

Millores en el transport públic

El conseller Joaquim Nadal va signar dos convenis més amb els ajuntaments de Sant Feliu, Santa Cristina d'Aro, Castell-Platja d'Aro i Palamós pels quals la Generalitat destina 337.000 euros a la continuïtat de la millora dels serveis d'autobús entre aquests municipis, introduïts a partir del juny del 2008. La inversió en el transport es desglossa en una dotació de 89.368 euros per a millores en la ruta entre Palamós i Calonge; en 185.455 euros per a la línia entre Sant Feliu, Santa Cristina i Castell-Platja d'Aro, i en 62.234 euros entre Castell-Platja d'Aro i Santa Cristina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.