PISTA COBERTA

Natàlia Rodríguez, estel·lar a Saragossa

La catalana presenta la candidatura al mundial de Doha amb un gran registre en 1.500 (4:06.35)

La tarragonina Natàlia Rodríguez va deixar en el seu debut en la campanya de pista coberta l'evidència que està en disposició de tornar a lluitar per les principals fites en la campanya hivernal. És a dir, el mundial de Doha (Qatar). A Saragossa va tornar a competir en els 1.500 m per primer cop des de la controvertida final del mundial de Berlín. I va complir amb escreix l'objectiu que s'havia fixat: baixar de les 4h10 en una pista que no és ni de bon tros ideal –només té 180 metres de corda– i després d'abordar tota sola les dues últimes voltes i mitja. Va acreditar 4:06.35, nou rècord català i tercera millor marca mundial de l'any, rere les marques de l'etíop Gelete Burka (4:03.44) i la russa Anna Alminova (4:03.88), aconseguides ahir mateix a Stuttgart.

Triomf de Víctor Montaner.

L'altre nom destacat de l'expedició catalana en la reunió de Saragossa va ser el migfondista de Piera Víctor Montaner (FC Barcelona), que va obtenir un triomf de prestigi en els 1.500 m, davant d'atletes del nivell de Jesús España i Manuel Olmedo, i va acreditar la mínima (3:41.24, marca personal) per un mundial caríssim. De fet, ja hi ha sis atletes estatals que l'han aconseguit (3:42.50) i només dues places en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.