Moderat èxit de la mostra comercial del Villar

Moguts per la situació crítica de l'economia en general i de la local en particular, els comerciants d'aquesta localitat dels serrans van decidir promoure una mostra de tots els comerços existents a la vila.

D'aquesta manera, i durant el primer cap de setmana del mes de febrer, el pati descobert del Patronat de Villar, va acollir una vintena de casetes expositores en les quals els comerços participants van poder oferir les seues rebaixes al conjunt de la ciutadania.

L'experiència ha estat bastant positiva, segons l'opinió dels comerços participants, no sols pel que suposa posar en valor la presència dels botiguers del poble, sinó també perquè han pogut mostrar les ofertes dels productes aportats.

Aquesta mostra, ha estat motivada per la necessitat de rebaixar els sobrants comercials de temporada i oferir la possibilitat d'adquirir productes fins al 70% de descompte.

L'experiència ha estat positiva i és per això que no es descarta la seua continuïtat en edicions posteriors i fins i tot la seua repetició en l'època de primavera i a l'estiu propers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.