Comencen les obres de les noves rotondes de Parlavà i Verges

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha començat ja les obres de la rotonda nova de Parlavà, que amb un cost de 460.000 euros servirà per eliminar el semàfor actual. A més, també ha iniciat la millora de l'asfalt de les carreteres C-252 i C-31 entre Ultramort i la Tallada d'Empordà, uns treballs que també serviran per condicionar els accessos als camins existents. Finalment, la millora de la cruïlla de Verges serà també a través d'una rotonda, que haurà de resoldre els problemes de seguretat en l'encreuament entre les carreteres C-31, C-252 i GI-634. Aquestes tres obres, a més la rotonda de Llambilles, comporten una inversió de gairebé 3 milions d'euros, i no es descarta que puguin ocasionar afectacions puntuals en el trànsit.

Nou tall a l'N-II

Un grup d'usuaris de l'N-II ha tornat a convocar un altre tall de la carretera en protesta per l'aturada de les obres des de fa més de set mesos al tram entre Caldes i Sils. La protesta serà el 20 de febrer a les dotze del migdia a la cruïlla de Caldes. El 30 de gener ja van aplegar cap a un centenar de persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.