Infraestructures

El govern posa a licitació les obres del raval de Mar de Vila-seca per 30 milions

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) ha posat a licitació, per un import de 30,2 milions d'euros, les obres del raval de Mar, el desdoblament de l'actual carretera entre Vila-seca i la Pineda, que permetrà millorar també l'accessibilitat al port i el polígon petroquímic sud de Tarragona. L'actuació consistirà, a grans trets, en la construcció d'una via desdoblada de 3,3 quilòmetres, amb característiques urbanes, un vial segregat per a vehicles pesants de mercaderies classificades i una gran zona verda.

Es preveu que les obres comencin durant l'estiu que ve i tinguin una durada de 30 mesos, per la qual cosa no es preveu que la nova autovia entri en servei fins a finals del 2012.

Les obres seran possibles gràcies al conveni de col·laboració entre la Diputació de Tarragona, que hi aportarà 10 milions, el PTOP, que hi posarà la resta, l'Ajuntament de Vila-seca, que hi contribueix amb els terrenys necessaris, i l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i Ercros Industrial, Bayer Polímeros i Clariant Ibérica, a més de Port Aventura, empreses que han cedit part de les finques per a la construcció d'un vial paral·lel a l'autovia i un mur verd.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.