El govern dota amb 99 milions la setena convocatòria de la llei de barris

El Diari Oficial de la Generalitat va publicar ahir la resolució de la setena convocatòria de la llei de barris, que el govern dota amb 99 milions d'euros. Segons fonts del govern, la setena convocatòria de la llei de barris permetrà passar de 117 a uns 140 projectes de rehabilitació integral, continuarà facilitant l'entrada de municipis petits en els ajuts i possibilitarà que barris que han acabat els seus projectes puguin continuar gaudint d'un nivell especial d'inversió pública.

Els ajuntaments interessats a aspirar als ajuts d'aquesta setena convocatòria podran presentar els seus projectes al Departament de Política Territorial fins al 15 d'abril i es preveu que se sàpiga quins se'n beneficiaran a finals de juny.

En aquests moments, el programa de barris té en marxa 100 projectes d'intervenció integral, 15 projectes de viles, i beneficia 920.000 persones.

594 milions

Des de l'any 2004, la Generalitat ha resolt sis convocatòries derivades de la llei de barris, que han concedit subvencions a 94 municipis per impulsar projectes de rehabilitació integral en 117 barris amb una inversió de 594 milions. Amb l'aportació municipal, la inversió arriba als 1.158 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.