Miami, per tercer cop

«Esperem que aquest any sí», afirma l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Moracho. Té la intenció de presentar per tercer any consecutiu el barri de la Florida de Miami a la convocatòria de la llei de barris que fa la Generalitat per reactivar barris amb deficiències i que enguany preveu destinar 60 milions d'euros per a nous municipis. L'any passat van quedar-se «a unes dècimes» d'aconseguir el vistiplau del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, que és qui fa la convocatòria, i ara estan acabant de refer el projecte així com també estan definint l'import de la inversió que suposaria, entre catorze i quinze milions d'euros.

Formació d'adults
Aquest barri és una de les zones on es concentra un major nombre de població (més de 2.100 persones hi viuen) d'un municipi extens d'uns 14.000 habitants. En canvi, és un dels punts on «manquen serveis», apunta l'alcalde, i on també hi ha més població a l'atur. Per aquest motiu, una de les qüestions que preveu el projecte que es vol presentar és «la creació d'una escola d'adults», així com incidir en la formació de les persones que viuen a Miami. En el projecte que l'Ajuntament va presentar en la convocatòria de l'any passat, s'hi proposava la construcció d'un centre polivalent de tipus sociocultural, així com una piscina coberta i un casal per a la gent gran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.