Creen un nou servei de bus que enllaça Tarragona amb l'aeroport, i una nova línia directa a Reus

A partir de dilluns que ve les línies d'autobús interurbà entre Tarragona i Reus i les que van a l'aeroport es modificaran i milloraran per les queixes dels usuaris, que arribaven amb retard a l'aeroport de Reus o que de vegades ni tan sols podien agafar l'autobús perquè no passava. Ara el Departament de Política Territorial i Obres Públiques engega un nou servei gestionat per l'empresa Hispano Igualadina, SA per apropar el centre de Tarragona amb l'aeroport, amb freqüències ajustades als horaris laborals del personal de l'aeroport, i per garantir la connexió entre les arribades de l'autobús i les sortides i arribades dels diferents vols. Entre d'altres, hi haurà una sortida diària des de l'aeroport de Reus passats deu minuts de les dotze de la nit i de dilluns a divendres sortirà un autobús a dos quarts d'onze i un altre a dos quarts de quatre.

A més, es crea una nova línia directa amb deu expedicions diàries, cinc d'anada i cinc de tornada, que unirà Reus (des del parc de Sant Jordi) amb el centre de Tarragona (a l'estació d'autobusos) sense passar per l'aeroport i que recorrerà el trajecte en un temps aproximat de 40 minuts.

D'aquesta manera es millora la comunicació entre les dues ciutats, sense que els horaris de la nova línia depenguin dels diferents vols. A més, s'incrementa el nombre de freqüències en hora punta, en coordinació amb els horaris laborals, per facilitar l'arribada dels treballadors a la feina a primera hora del matí. Aquest servei també passarà per l'estació d'autobusos de Reus. Les sortides des del parc de Sant Jordi seran a les 6.55 h, a les 10.40 h, a les 15.20 h, a les 18.20 h i a les 20.20 h; i des de Tarragona se sortirà a les 7.10 h, a les 12.40 h, a les 15.10 h, a les 17.25 h i a les 20.10 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.