BARCELONA

Beneir la ciutat damunt d'una burreta

La festivitat de Rams commemora l'entrada messiànica de Jesús a Jerusalem. Amb aquest motiu, Ciutat Vella celebra la processó del diumenge de Rams, un referent a la ciutat de Barcelona tot i la seva implantació recent –l'any 2002– i l'origen andalús. La processó de la burreta, com es coneix popularment, arrenca des de l'església de Sant Agustí i recorre els carrers del centre històric durant tres hores. El nucli central està format pel pas de l'Entrada de Jesús a Jerusalem, una imatge de Jesucrist assegut damunt d'un burro, amb una palma en una mà i repartint benediccions amb l'altra. Ho organitza la Germandat de Jesús del Gran Poder i l'Esperança Macarena.

Horari

10 hores

Recorregut

Sortida de l'església de Sant Agustí, pl. Sant Agustí, c. Hospital, Pla de la Boqueria, Rambla amunt, Santa Anna, Portal de l'Àngel, Cucurulla, Portaferrissa, Rambla avall, Pla de la Boqueria, Hospital i pl. Sant Agustí (benedicció de palmes).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.