Guardiola, solidari

Va apadrinar la sisena edició del llibre de periodisme solidari

Els guanys aniran a parar a l'ONG Pallassos sense Fronteres

Pep Guardiola va mostrar ahir el seu aspecte més solidària cedint la seva imatge a la sisena edició del llibre solidari de periodisme esportiu. El tècnic blaugrana va exercir de padrí d'aquest llibre, que aquest any està dedicat als mundials de futbol. El llibre, que des d'avui es podrà comprar per 10 euros en tots els centres d'El Corte Inglés i que ha estat possible també gràcies a la col·laboració de Caixa Penedès, recull 37 històries relacionades amb els mundials escrites per 35 periodistes esportius del país i dues signatures convidades, Andoni Zubizarreta i Xabier Azkargorta. La recaptació total d'aquest projecte anirà destinada aquest any a l'ONG Pallassos sense Fronteres que presideix el conegut pallasso català Tortell Poltrona, que també era present en l'acte de presentació que es va fer a l'hotel W de Barcelona.

Guardiola, que ha fet el pròleg del llibre i no va posar cap problema per aparèixer en la portada amb un nas de pallasso al costat de Tortell Poltrona, va agrair als periodistes que l'haguessin triat per ser el padrí d'aquesta edició. Les anteriors havien estat apadrinades per Eto'o, Puyol i De la Peña, Rijkaard, Leo Messi i Xavi Hernández. En les cinc edicions anteriors s'han recaptat uns 330.000 euros.

Durant l'acte, l'entrenador del Barça va tenir temps per explicar que Gerard Piqué és el més pallasso de la plantilla, però que el central català cada vegada va aconseguint més adhesions. Guardiola va dir que hi ha molt bon ambient en la plantilla i que aquesta és una de les claus del bon moment que viu el primer equip de futbol. També va ser simpàtica la pregunta que li va fer Xabier Azkargorta, que li va demanar si no havia pensat fallar el penal que va xutar contra la selecció de Bolívia que ell dirigia en el mundial del 94. Guardiola va contestar que va sentir pànic, però que va acabar fent gol sense cap problema.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.