Comencen les proves els 11.815 aspirants a 800 places de Mosso convocades

Un total d'11.815 aspirants a Mossos d'Esquadra s'han presentat avui a les proves convocades pel Departament d'Interior de la Generalitat per ocupar alguna de les 800 places que s'ofereixen en la convocatòria del 2010. Ahir es van fer les proves teòriques en centres universitaris de Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona. Aquells que guanyin la plaça formaran part de la promoció d'agents de la policia autonòmica, la número 24, i es llicenciaran durant el curs 2010/2011. A les places de Mosso, hi poden accedir homes i dones de nacionalitat espanyola, entre 18 i 35 anys. Els Mossos d'Esquadra disposen d'un total de 15.118 agents, als quals al juny s'afegiran 878 policies més, que actualment segueixen el curs bàsic de formació policial a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

L'objectiu que es va fixar la Junta de Seguretat de Catalunya és que les promocions anuals que se succeeixen permetin assolir 18.267 efectius el 2015.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.