L'Embarraca't de les fires de Figueres s'amplia de quatre a sis nits

Recupera els dos caps de setmana

L'Embarraca't en els darrers anys sempre havia durat nou dies, però en l'edició passada es va concentrar en un cap de setmana llarg –de dijous a dissabte– per atendre les peticions que s'havien fet des de les AMPA i des d'algunes entitats participants. Això, però, va provocar una forta polèmica i sectors juvenils i algunes entitats van protagonitzar concentracions de protesta. Aquest any les entitats que formen la comissió organitzadora han optat per ampliar l'Embarraca't dels quatre dies de l'any passat a sis. Les nits que les barraques estaran obertes són el 30 d'abril i l'1, 2, 6, 7 i 8 de maig. Hi haurà divuit entitats, que són les que han participat en l'organització, dividides en tres comissions: proveïdors, infraestructura i programació.

Los Delincuentes i Brams

A Facebook ja s'anuncien dos dels grups que actuaran en l'Embarraca't d'aquest any: el grup andalús Los Delincuentes hi tocarà el dissabte 1 de maig, i Brams, el dia 2, en el marc de la gira del vintè aniversari.

Un escriptor, pregoner

Les Fires i Festes de la Santa Creu d'aquest any començaran el 30 d'abril –divendres– i s'acabaran el 9 de maig. El pregó el farà l'escriptor Vicenç Pagès Jordà (Figueres, 1963), que ha ambientat a la ciutat la història de la seva darrera novel·la Els jugadors del whist. L'inici de les fires coincidirà, aquest any, amb la jornada més multitudinària, 1'1 de maig, i els tres primers dies seran festius, ja que el dia 3 –que és la festivitat de la Santa Creu– caurà en el primer dilluns. L'esquema de les setmanes de festes no variarà gaire en relació amb l'any passat, tot i que se'n reduiran les despeses i això afectarà algunes de les activitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.