Un total de 79 ajuntaments aspiren als ajuts per millorar urbanitzacions

Un total de 79 ajuntaments han presentat sol·licituds per regularitzar i millorar 125 urbanitzacions per un import global de 16 milions d'euros a través d'una o de dues línies d'ajuts que ofereix la llei de millora d'urbanitzacions. Les convocatòries es van obrir el passat 24 de febrer i el Departament de Política Territorial de la Generalitat ha rebut peticions de 72 ajuntaments per als ajuts que permeten redactar programes d'adequació de les urbanitzacions i 16 més per als ajuts que permeten finançar obres d'urbanització. El govern català preveu resoldre les convocatòries a finals de juny i a principis de juliol. Cada municipi podrà rebre un ajut màxim de 300.000 euros per a la redacció dels programes d'adequació que abastin una o més urbanitzacions.

Les obres d'urbanització i serveis se sufraguen bàsicament amb les quotes dels parcel·listes però el ritme de pagament d'aquestes pot fer retardar el començament dels treballs. Per això, la llei va crear una línia d'ajuts que permet a la Generalitat avançar part dels diners. En aquesta modalitat, l'Incasòl destinarà un màxim de 6 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.