Nadal confia que la retallada de la despesa només endarrereixi algunes obres però no les pari

El conseller assegura que l'N-II no se'n ressentirà

El titular del Departament de Política Territorial va explicar que la retallada anunciada pel govern espanyol no afectarà obres concretes sinó més aviat els terminis d'execució, cosa que significa que la construcció d'algunes infraestructures s'ajornarà. Referent a la polèmica carretera N-II al pas per la demarcació de Girona, Nadal va destacar que la retallada no es farà notar en aquesta obra, ja que el Ministeri de Foment ha escollit el model de finançament mig públic i mig privat i que, per tant, «si alguna obra no se'n ressentirà serà l'N-II».

Nadal va remarcar que cal ser austers i estalviar, ja que s'ha de prendre consciència que «no som tan rics com ens pensàvem». Segons va explicar el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, entre tots hauríem de tornar a crear confiança en la nostra economia, en el crèdit i en el sistema financer. Nadal va afirmar que la disciplina pressupostària és imprescindible, però també va remarcar que qui tingui més poder adquisitiu més s'haurà «d'estrènyer el cinturó».

Nadal va fer aquestes declaracions durant la inauguració de la nau que l'empresa Boadella Vallsmadella té al polígon Logis Empordà, a El Far d'Empordà. L'empresa distribuirà maquinària industrial, com ara camions lleugers, excavadores i retroexcavadores i màquines de manutenció, entre d'altres. Els grups Boadella i Joan Vallsmadella es van associar l'any 2007 per construir aquesta nau i vendre alguns dels vehicles que Boadella ja distribuïa a Riudellots de la Selva. D'altra banda, Vallsmadella fins ara tenia un taller familiar que reparava tractors. L'empresa ha adquirit els terrenys de CIMALSA, i la nova nau industrial té 2.500 m² interiors per a reparacions, exposicions i gestió de recanvis, i 4.100 m² més per a l'exposició de maquinària exterior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.