Jo hi posaré la «X», i tú?

La Conferència Episcopal Espanyola (CEE) va reclamar, fa uns mesos, a tots els catòlics que marquessin la casella de l'Església en la declaració de la renda, «perquè en moments de crisis la institució necessita més recursos que mai per sostenir-se i poder atendre les creixents demandes d'ajuda que li arriben dels sectors més desfavorits de la població» Així, a l'acte de presentació de la seva campanya de la renda 2009, el responsable del pla de sosteniment de l'Església deia: «Amb aquesta ics es pot sostenir una institució que està permanentment al servei de l'home». «En una sana societat democràtica com la que tenim avui dia, la gent del carrer reconeix l'activitat fonamental que realitza l'Església, a nivell espiritual i d'assistència social», va destacar. No obstant això, va indicar també que és «molt necessària» l'engegada de campanyes publicitàries, com la que han presentat, «perquè tota la societat sigui conscient de com funciona aquest mecanisme de finançament».

«L'Església és una i indivisible», va recalcar el bisbe. Això s'oposa a qui s'obstina a diferenciar l'acció social que exerceix de la seva jerarquia. «Demanem sosteniment per a tots els aspectes del catolicisme, i qui diu que els diners que vam recaptar no es destinen a Càritas o Mans Unides, menteix.» Jo, per descomptat, hi posaré la «X». I tu?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.