Entra en servei el nou vestíbul de l'estació de l'L5 de Can Vidalet

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va posar ahir en servei el nou vestíbul de l'estació de l'L5 de Can Vidalet, en un acte al qual també van assistir les alcaldesses d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, i de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín. L'espai, de 300 m² independent al vestíbul existent, dobla la superfície original i permet l'accés adaptat a persones amb mobilitat reduïda des del carrer de la Maladeta. Amb aquesta, les estacions de metro accessibles són 103 i representen el 78% de la xarxa. L'actuació, que ha comportat una inversió de 8,6 milions d'euros, s'ha completat amb la reurbanització dels carrers de l'entorn de l'estació.

Fins ara, l'estació de Can Vidalet de l'L5 disposava d'un únic vestíbul de dimensions reduïdes, de 150 m² aproximadament, situat a un dels extrems de l'estació i amb una única sortida a l'exterior, amb escales fixes. Això beneficiarà prop de 18.000 viatgers que diàriament fan ús d'aquesta estació, que a partir d'ara es podran desplaçar per l'estació amb ascensors nous per comunicar els diferents nivells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.