Economia

Cambrils afronta l'estiu amb «cert optimisme» pel que fa a turisme i comerç

Des de l'estiu passat, la crisi ha fet tancar comerços a Cambrils, però també se n'han obert de nous. «Podríem dir que, malgrat tot, s'ha produït un cert equilibri», explicava l'alcalde, Robert Benaiges, en la presentació de la Fira Multisectorial que se celebrarà del 4 al 6 de juny.

Aquest «equilibri», sumat a un increment de reserves d'hotels i càmpings, respecte a l'any passat, i a la bona ocupació enregistrada sobretot per Setmana Santa, contribueix al fet que es facin «unes previsions per a la temporada d'estiu moderadament optimistes».

Amb tot, l'alcalde és prudent en espera que un bon nivell d'ocupació es tradueixi en un bon nivell de despesa i, per tant, en un augment de l'activitat comercial a la ciutat.

Fidels a la fira

La 53a fira multisectorial, que inaugurarà el vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, disposarà de 138 expositors distribuïts en 36.000 m². Segons Oliver Klein, regidor de Promoció de Ciutat, «el nombre d'expositors és similar al d'altres anys perquè les empreses són fidels a la fira multisectorial i nosaltres ajustem els preus». L'Ajuntament cambrilenc invertirà 110.000 euros en l'organització. Durant aquests dies es farà el mercat medieval, que creix amb tallers per a la canalla, concerts com el de Loquillo (dia 4) i actes com l'homenatge a la vellesa i el castell de focs (dia 6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.