Economia

La Cepta i els empresaris del Penedès s'alien per vetllar pel corredor mediterrani i exigir que desdoblin la C-51

La Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (Cepta) i la Unió Empresarial del Penedès (UEP) van acordar ahir iniciar accions conjuntes per lluitar per la competitivitat empresarial del territori. Les seves demandes se centren en les infraestructures: reclamen que l'eix mediterrani es doti d'un sistema de transport de mercaderies potent, que el port de Tarragona tingui connexió directa a una via d'ample internacional i que es desdobli la carretera C-51 entre Valls i el Vendrell, on tot just el govern ha començat les obres de millora però sense preveure més d'un carril per sentit. També volen millors connexions del Tarragonès i el Baix Penedès amb l'aeroport de Reus.

L'acord entre les dues patronals també preveu accions estratègiques en formació, emprenedoria i investigació a través dels parcs tecnològics de la URV (química, nutrició, turisme i enologia) i de la futura plataforma logística Logis Penedès, que demanen que estigui ben connectada per ferrocarril amb el CIM del Camp i amb la Zona Franca de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.