La meva policia

Vagi per endavant que sóc un ciutadà que se sent molt orgullós dels Mossos d'Esquadra, als quals considero la meva policia.

Tinc molts amics mossos que són uns professionals; cap, però, en antiavalots, i sóc conscient de les proves que passaren fa més de deu anys, perquè jo també les vaig cursar. Dit això, també és cert que una de les coses que em fan sentir orgullós és el fet de ser un cos modern, democràtic i professional, Per això mateix necessito com molts altres ciutadans que s'exigeixin responsabilitats i es jutgin els actes contra els estudiants manifestats contra el pla de Bolonya.

En les imatges vistes es veu clarament com salten normes de protocol: peguen de dalt a baix i no en paral·lel a terra i picant per sobre la cintura i en òrgans vitals, a part de ser una càrrega que seria més idònia aplicada a seguidors radicals d'equips de futbol o a aquests antisistema organitzats o grups feixistes que vénen d'Itàlia, França, Grècia, etc.

Així, doncs, només espero que s'apliqui justícia i vegi que la meva policia no té la impunitat d'altres cossos policials d'altres èpoques no tan llunyanes.